Werkwijze

Ontdek waarmee AK Interieur & Design je kan helpen en ondersteunen. Mijn specialiteiten zijn het maken van moodboards, 2d ontwerpen, 3d/ 360 graden visualisaties. Maar ook voor lichtplannen, kleur/ materiaal advies en technische uitwerking van plannen en meubilair kunt u bij mij terecht.

Moodboard / technische 2d- tekening

De sfeer wordt bepaald door middel van een moodboard. In combinatie met verschillende materialen krijgt u een beeld van hoe het ontwerp eruit zal gaan zien.

Grondplan

Bij een moodboard zal ook een plattegrond gemaakt worden, met de indeling van de verschillende ruimtes.

Licht elektraplan (optioneel)

Als er een definitief ontwerp is uitgekozen, zal ik het ontwerp uitwerken in een lichtplan, met de verschillende soorten verlichting.

Renders

Afhankelijk van de wensen van de klant zal ik een 3D/ of een 360 graden visualisatie maken. Door de 3d visualisaties krijgt u een optimaal beeld van hoe de ruimte er werkelijk uit gaat zien.

Een andere optie is een 360 graden visualisatie waarbij u in de ruimte kunt gaan staan en door de verschillende ruimtes heen kunt lopen. Het ontwerp is dan ook in detail te zien.

Kleuren / materialen

Hierna worden de materialen en kleuren verder uitgewerkt in een uitgebreid plan, waarbij u precies kunt zien welke materialen en kleuren, waar worden toegepast.

Technische uitwerking maatmeubilair

Als er maatmeubilair is ontworpen in het interieur, kan deze technisch uitgetekend worden met maatvoering en materialen, zodat dit door interieurbouwers makkelijk uitgevoerd kan worden.