Werkwijze

Ontdek waarmee AK Interieur & Design je kan helpen en ondersteunen. Mijn specialiteiten zijn het maken van moodboards, 2d ontwerpen, 3d/ 360 graden visualisaties. Maar ook voor lichtplannen, kleur/ materiaal advies en technische uitwerking van plannen en meubilair kunt u bij mij terecht.

Moodboard

De sfeer wordt bepaald door middel van een moodboard. In combinatie met verschillende materialen krijgt u een beeld van hoe het ontwerp eruit zal gaan zien.

Plattegrond

Het is belangrijk om eerst te kijken naar de functies en mogelijkheden in de ruimte, zodat de ruimte optimaal benut wordt. Doormiddel van de plattegrond wordt alles op schaal getekend. Ook wordt er bepaald wat de maatwerk opties zijn.

 

Lichtplan

Als de plattegrond definitief is, wordt het ontwerp uitgewerkt in een lichtplan met de verschillende soorten verlichting.

Visualisaties

Er worden verschillende visualisaties gemaakt van de ruimte met kleuren en materialen. Door het ontwerp te visualiseren kun je makkelijker keuzes maken en wordt duidelijk hoe jouw droominterieur er uit gaat zien!

Kleuren / materialen

Hierna worden de materialen en kleuren verder uitgewerkt in een uitgebreid plan, waarbij je precies kunt zien welke materialen en kleuren, waar worden toegepast.

Technische uitwerking maatmeubilair

Als er maatmeubilair is ontworpen in het interieur, kan deze technisch uitgetekend worden met maatvoering en materialen, zodat dit door interieurbouwers makkelijk uitgevoerd kan worden.