Over AK Interieur & Design

Hier geef ik je een impressie van de projecten en wat mijn drijfveer als ontwerper is! Mijn naam is Aukje; een enthousiaste, avontuurlijke en ondernemende interieurontwerperIk ben afgestudeerd aan de bacheloropleiding Interieurvormgeving in Mechelen.

“Uitdaging” is  mijn drijfveer.  Zowel in mijn persoonlijke leven als ook bij het maken van ontwerpen. 

Ben je zoekende hoe je een ruimte functioneel en persoonlijk in kunt richten of wil je een totale verbouwing realiserenVoor zowel particuliere als zakelijke klanten kan ik mee denken om oplossingen te vinden en realiseerbaar te maken. Het maakt niet uit of het gaat om een klein of groot project.

Ik luister naar je wensen en zal samen met jou een nieuw, maar ook verrassend concept ontwerpen!

Word jij ook al enthousiast?   

Ga dan samen met mij de uitdaging aan!

Bekijk cv

Particulier

Heeft u interesse in een nieuw interieur, maar weet u niet op welke manier u dit moet aanpakken? AK Interieur & Design kan samen met u een nieuw concept ontwikkelen. Met een vrijblijvend eerste gesprek inventariseer ik samen met u de wensen en kunnen we samen uw ideeën tot een ontwerp omzetten. Door middel van moodboards, 2d- en 3d- tekeningen, materiaal en kleuradvies wordt het ontwerp verder uitgewerkt en komt uw droom een stukje dichterbij.

Zakelijk

AK Interieur & Design is inzetbaar op projectbasis. Indien de reikwijdte van een project onbekend of onzeker is, is werk op uurbasis mogelijk. AK Interieur & Design is altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing voor de klant.  Als u interesse heeft om mijn expertise op uw project in te zetten, neem dan contact met mij op voor meer informatie.